Uitvaartcentrum en Resomatorium ’t Vijfde Seizoen

Drukbezochte Open Dagen

Uitvaartcentrum ’t Vijfde Seizoen is verheugd om terug te kijken op twee succesvolle open dagen op 1 en 2 september, waar duizenden geïnteresseerden de weg naar ons centrum vonden. Deze speciale gelegenheid bood bezoekers de kans om ons interieur, de uitgebreide faciliteiten, diverse mogelijkheden voor uitvaarten en onze innovatieve resomator van dichtbij te bekijken.

Wij willen graag al onze bezoekers bedanken voor hun warme belangstelling en de inspirerende gesprekken die we hebben gevoerd. Het was hartverwarmend om te zien hoe onze gemeenschap en vakgenoten uit de uitvaartbranche zich samen met andere geïnteresseerden verzamelden om meer te leren over wat ons uitvaartcentrum te bieden heeft.

Een hoogtepunt van deze open dagen was ongetwijfeld de introductie van onze resomator, een milieuvriendelijk alternatief voor begraven of cremeren. We waren verheugd om te zien hoeveel belangstelling er was voor deze innovatieve technologie, er stonden collega’s klaar om al uw vragen te beantwoorden en de voordelen van dit proces uit te leggen. Wij willen dan ook via deze weg Sandy Sullivan en Vincent van Leest vanuit Resomation Ltd. bedanken voor hun bijdrage en aanwezigheid deze dagen. 

Uitvaartcentrum en Resomatorium ’t Vijfde Seizoen
Sandy Sullivan, uitvinder en bedenker van de Resomator in gesprek met bezoekers

Uitvaartcentrum ’t Vijfde Seizoen wil nogmaals zijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die onze open dagen heeft bezocht. Uw aanwezigheid en betrokkenheid hebben deze dagen tot een succes gemaakt.

Mocht u om welke reden dan ook niet in staat zijn geweest om ons tijdens de open dagen te bezoeken, dan nodigen wij u van harte uit om alsnog ons uitvaartcentrum vrijblijvend te verkennen. Klik op onderstaande knop om een rondleiding aan te vragen, wij zullen er dan voor zorgen dat u alle informatie en begeleiding krijgt die u nodig heeft.

Scroll naar boven