’t Vijfde Seizoen bekroond tot B2C Onderneming van het Jaar!

Afgelopen donderdag 16 november 2023, werd Uitvaartcentrum & Resomatorium ’t Vijfde Seizoen met bescheiden trots bekroond tot Onderneming van het Jaar in de Gemeente Buren in de categorie B2C. De prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Business Event Buren. 

Het Business Event Buren bracht ondernemers uit verschillende sectoren samen om het ondernemerschap in de gemeente te vieren. We zijn vereerd om te worden erkend temidden van zoveel getalenteerde en gepassioneerde bedrijven. Wij feliciteren ook van harte de andere winnaars, die bijdragen aan de bloeiende gemeenschap en regio van de Gemeente Buren.

Wij zijn diep dankbaar voor het vertrouwen dat wij mogen ontvangen vanuit de regio, wat ons heeft geholpen om te groeien en ons uitvaartcentrum te realiseren. De erkenning als B2C Ondernemer van het Jaar stimuleert ons om te blijven streven naar innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn vastbesloten om onze maatschappelijke functie in de toekomst door te zetten en hopelijk zo spoedig mogelijk uit te breiden, met het aanbieden van Resomeren.  

Namens het hele team van Uitvaartcentrum & Resomatorium ’t Vijfde Seizoen willen wij onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan de realisatie van dit project. Wij kijken uit naar de toekomst met hernieuwde energie en toewijding.

Meer zien van het Business Event Buren? Klik dan op de onderstaande knop. 

Scroll naar boven